Analyse og endring er halve jobben!
Analysér, lær og juster
Det er et ordtak som sier: «Står du stille blir du skutt». For å unngå en slik skjebne må du altså være i bevegelse. Du må lære, endre og justere for å tilpasse deg stadig nye kundekrav. For det er kundene som setter premissene for hva som er bra for dem – ikke du. Markedsføring som fungerte godt i dag kan gå ut på dato i morgen. Så det gjelder å følge med og være i konstant bevegelse. 

 

Med dagens teknologi er det enkelt å overvåke egne kanaler. Med for eksempel Cookies (informasjonskapsler), Pixler og Floodlight kan man følge og overvåke alle hendelser og aktiviteter i egne kanaler. Det gir deg god innsikt i adferden til dine målgrupper og gjør deg i stand til å foreta nødvendige justeringer ved behov.

Elektronisk Survey er et annet effektivt verktøy som kan gi god innsikt og nyttig informasjon hva dine målgrupper har størst behov for eller nytte av i en gitt sammenheng. Dette kan være kritisk viktig når du skal kommuniserer dine verdiløfter. Hvilke jobb, gevinster og problemer er det viktigst for kunde å få løst? Undersøkelser viser at svært mange nye virksomheter eller produktlansering misslykkes fordi de ikke har gjort en grundig jobb med å avstemme forretningsidéen og verdiløfte med sine målgrupper.


Hva ønsker dine kunder i fremtiden?

Det er viktig å følge med på det som skjer i dag - men kanskje enda viktigere er det å studere trender i markedet slik at du ikke blir utsatt for konkurrenter som kommer seilende inn fra sidelinjen med helt nye idéer og måter å løse kundens behov på. Trendwatching.com er en av verdens ledende selskaper i overvåking av trender og kan være verdt å følge med på for deg som er opptatt av innovasjon og nyskapning. Les om 5 kundetrender for 2017.
 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Leonberg har ansatte og partnere med ekspertise på google analytics. I tillegg leverer vi SEO-analyse med råd om hva du bør gjøre for å oppnå bedre synlighet på nett.
Sveinung Thunæs

Sveinung Thunæs

Web-/interaksjonsdesigner
Send e-post
+47 918 87 802

Vil du vite mer?

Ring oss på tlf.: 69 13 99 99
eller send oss en e-post
Meld deg på nyhetsbrev
ga-sertifisering
leonberg logo center white
Tuneveien 4, 1710 Sarpsborg - post@leonberg.no - +47 69 13 99 99 - www.leonberg.no
Logg inn
All content © leonberg 2016