Analyse og endring er halve jobben!
Analysér, lær og juster
Det er et ordtak som sier: «Står du stille blir du skutt». For å unngå en slik skjebne må du altså være i bevegelse. Du må lære, endre og justere for å tilpasse deg stadig nye kundekrav. For det er kundene som setter premissene for hva som er bra for dem – ikke du. Markedsføring som fungerte godt i dag kan gå ut på dato i morgen. Så det gjelder å følge med og være i konstant bevegelse. 

 

Med dagens teknologi er det enkelt å overvåke egne kanaler. Med for eksempel Cookies (informasjonskapsler), Pixler og Floodlight kan man følge og overvåke alle hendelser og aktiviteter i egne kanaler. Det gir deg god innsikt i adferden til dine målgrupper og gjør deg i stand til å foreta nødvendige justeringer ved behov.

Elektronisk Survey er et annet effektivt verktøy som kan gi god innsikt og nyttig informasjon om hva dine målgrupper har størst behov for eller nytte av i en gitt sammenheng. Dette kan være kritisk viktig når du skal kommuniserer dine verdiløfter. Hvilke jobb, gevinster og problemer er det viktigst for kunde å få løst? Undersøkelser viser at svært mange nye virksomheter eller produktlansering misslykkes fordi de ikke har gjort en grundig jobb med å avstemme forretningsidéen og verdiløfte med sine målgrupper.


Hva ønsker dine kunder i fremtiden?

Det er viktig å følge med på det som skjer i dag - men kanskje enda viktigere er det å studere trender i markedet slik at du ikke blir utsatt for konkurrenter som kommer seilende inn fra sidelinjen med helt nye idéer og måter å løse kundens behov på. Trendwatching.com er en av verdens ledende selskaper i overvåking av trender og kan være verdt å følge med på for deg som er opptatt av innovasjon og nyskapning.
 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Leonberg har ansatte og partnere med ekspertise på google analytics. I tillegg leverer vi SEO-analyse med råd om hva du bør gjøre for å oppnå bedre synlighet på nett.

Vil du vite mer?

Ring oss på tlf.: 69 13 99 99
eller send oss en e-post
Meld deg på nyhetsbrev
Sveinung Thunæs

Sveinung Thunæs

Web-/interaksjonsdesigner
Send e-post
Mobil: +47 918 87 802
ga-sertifisering
leonberg logo center white
Tuneveien 4, 1710 Sarpsborg - post@leonberg.no - +47 69 13 99 99 - www.leonberg.no
Logg inn
All content © leonberg 2016