Tjenester
TJENESTER

Slik skaper du vekst gjennom unike verdiløfter og suverene kundereiser

Grunnsteinen i all god kommunikasjon er den gode idéen. Verktøyene er en langsiktig strategi, smart teknologi og engasjerende innhold.
Kontakt
Kommunikasjon
Grafisk Design
Content Marketing
Digitalt
Print

Kommunikasjon
Vi utvikler kommunikasjonskonsepter på tvers av alle kanaler og medier. Våre forslag til tiltak er aldri tilfeldige påfunn. De er basert på en langsiktig strategi som kunden allerede har nedfelt, eller som vi utvikler. Har du ikke tegnet kartet, finner du heller aldri veien til mål.


Grafisk Design
Design er et kraftfult virkemiddel i all form for kommunikasjon, fra visuell identitet til formidling av innhold. Vi utvikler designstrategier og benytter virkningsfulle metoder som skaper målbare resultater for våre kunder. Og husk: Du får bare én sjanse til å gi et godt førsteinntrykk.


Content Marketing

Vi lager relevant og engasjerende innhold for digitale og printbaserte medier. Vår grunnstein for god kommunikasjon er den gode idéen. Idéer som snakker til hjertet før de snakker til hodet. Løsninger som engasjerer, overrasker, sjarmerer eller beveger. Og som skaper resultater.Digitalt

Vi samarbeider med de beste folka for analyse og annonsering av digitalt innhold – folk som jobber med dette hver dag hele året. Vi leverer kampanjer for sosiale medier, komplette webløsninger, 360 video, displayannonser og nye innovative løsninger for effektiv markedsføring.Print

Print utgjør fortsatt en stor del av vår hverdag, og i kombinasjon med digitale flater oppnår vi de de beste resultatene for våre kunder. Noen forfekter digital inbound synlighet som det eneste saliggjørende for suksess. Vi tror på en helhet der all kommunikasjon er like viktig for å gjøre våre kunder til sterke og attraktive merkenavn.
DEL SOSIALT
Jobber
Visuell profil for isarpsborg
isarpsborg
Ny webplattform for ColliCare Logistics
ColliCare Logistics AS
Flere jobber
leonberg logo center white
Tuneveien 4, 1710 Sarpsborg - post@leonberg.no - +47 69 13 99 99 - www.leonberg.no
Logg inn
All content © leonberg 2016